• Genís Roca

  Genis Roca és arqueòleg i presideix una empresa de serveis especialitzada en desenvolupament de negoci i processos de transformació digital amb presència a diferents països. Membre de consells assessors i juntes tant de l’administració pública com del tercer sector i el món privat, manté seccions estables a mitjans de comunicació catalans i exerceix activitat docent universitària.

 • Jordi Amat

  Jordi Amat és filòleg i escriptor. Col·labora a les pàgines d’Opinió i al suplement Cultura/S del diari La Vanguardia. Els seus últims llibres són la biografia Com una pàtria. Vida de Josep Benet, la crònica La confabulació dels irresponsables i l’assaig Largo proceso, amargo sueño. Dirigeix El món de demà.

 • Teresa Roig

  Teresa Roig, freelance, la seva especialitat és connectar mons i disciplines diverses. Treballa en el desenvolupament de projectes transversals innovadors en els àmbits humanístic, social, tecnològic i científic. Des del 1989 fins al 2018 va treballar al CCCB en diferents posicions: Cap de gabinet de la direcció, cap de premsa, responsable del web i responsable dels nous públics i les relacions institucionals.

 • Joaquim Badia

  Joaquim Badia és lletrat, dirigeix un bufet d’advocats especialitzat en diverses àrees relacionades amb el món de la cultura i de la propietat intel·lectual. Assessora i en alguns casos també forma part dels òrgans de govern de diverses institucions culturals i de recerca rellevants de Catalunya, tant del sector públic com de l’àmbit privat.